Isabel Maestre
Fundadora i directora

Emprenedora, fins i tot abans que existissin els emprenedors, i educadora pels quatre costats. Sempre de bon humor, la seva inquietud la porta a investigar per millorar i innovar cada dia.

Lara Capella
Coordinadora de projectes

Pedagoga, les seves ganes d’aprendre, treballar i millorar fan que el seu cap no pari mai. Nascuda en i pel món de l'ensenyament, busca la millora dia a dia.

Pilar Muñoz
Coordinadora de projectes

Educadora social, creu que l’educació és el millor instrument per canviar el món. Li agrada estar constantment en processos de creació i renovació, d’aquí que sempre estigui rumiant.

Amaia Paíno
Comunicació

Sempre vinculada a la comunicació, l’encanta estar enmig de tot i mai perd l'entusiasme perquè el seu dia a dia tingui un sentit transformador.

Leticia Bernad
Coordinadora d'activitats
Mestre d'infantil i ASCT. Sempre amb un somriure. Creu que la millor eina per la vida i l'educació són les vivències. Sempre quedar-se amb el procés i no amb el resultat.
Montse Mata
Coordinadora d'activitats
Química i educadora ambiental, ve de la branca científica però és una ferma defensora de l’educació no formal. Té mil projectes al cap i això fa que sempre estigui plena d’energia.
Marta Solé
Monitora d'activitats
Mestra i educadora de vocació. Ensenyar és la seva virtut i, la participació, el respecte i la confiança la seva metodologia. Sempre disposada a innovar i a crear entorns d'aprenentatge.
Rosabel Botet
Estudiant en pràctiques
Psicòloga especialista en TEA i estudiant de Psicopedagogia. Somiadora, treballadora i sempre amb curiositat i ganes d'aprendre.
Cristina Méndez
Estudiant en pràctiques
Mestre de primària, estudiant psicopedagogia a la UOC. Apassionada per l'ensenyament encara que sempre m'he dedicat a l'entorn tecnològic però sospirant per tornar al món de l'educació i aprendre, aprendre, aprendre.
Ana Cartamil
Estudiant en pràctiques
Graduada en Educació Infantil i estudiant de Multimèdia a la UOC. Treballadora, polivalent i molt vinculada a les TIC. Creu en la tecnologia com a mètode o via d'aprenentatge des de la infància.