Isabel Maestre
Fundadora i directora

Emprenedora, fins i tot abans que existissin els emprenedors, i educadora pels quatre costats. Sempre de bon humor, la seva inquietud la porta a investigar per millorar i innovar cada dia.

Lara Capella
Coordinadora de projectes

Pedagoga, les seves ganes d’aprendre, treballar i millorar fan que el seu cap no pari mai. Nascuda en i pel món de l'ensenyament, busca la millora dia a dia.

Pilar Muñoz
Coordinadora de projectes

Educadora social, creu que l’educació és el millor instrument per canviar el món. Li agrada estar constantment en processos de creació i renovació, d’aquí que sempre estigui rumiant.

Amaia Paíno
Comunicació

Sempre vinculada a la comunicació, l’encanta estar enmig de tot i mai perd l'entusiasme perquè el seu dia a dia tingui un sentit transformador.

Leticia Bernad
Coordinadora d'activitats
Mestre d'infantil i ASCT. Sempre amb un somriure. Creu que la millor eina per la vida i l'educació són les vivències. Sempre quedar-se amb el procés i no amb el resultat.
Montse Mata
Coordinadora d'activitats
Química i educadora ambiental, ve de la branca científica però és una ferma defensora de l’educació no formal. Té mil projectes al cap i això fa que sempre estigui plena d’energia.
Joel A. Ciruelos
Monitor d'activitats
Pedagog convençut. Té ganes de fer del món un lloc millor per viure-hi i creu que només amb aprenentatges nous ho aconseguirem.