Isabel Maestre
Fundadora i directora

Emprenedora, fins i tot abans que existissin els emprenedors, i educadora pels quatre costats. Sempre de bon humor, la seva inquietud la porta a investigar per millorar i innovar cada dia.

Lara Capella
Coordinadora de projectes

Pedagoga i treballadora infatigable. Les seves ganes d’aprendre, construir i millorar fan que el seu cap no pari mai. Nascuda en i pel món de l'ensenyament, busca la millora amb creativitat dia a dia.

Chiara Rotolo
Comunicació

Comunicadora i historiadora de l'art implicada al món de la formació. La impulsen les ganes de documentar, i de participar en el desenvolupament i la gestió de nous projectes.

Leticia Bernad
Coordinadora d'activitats
Mestre d'infantil i ASCT. Sempre amb un somriure, creu que la millor eina per la formació i l'educació són les vivències, i que el més important és quedar-se més amb el procés que amb el resultat.
Montse Mata
Coordinadora d'activitats
Química i educadora ambiental, ve de la branca científica però és una ferma defensora de l’educació no formal. Té mil projectes al cap i això fa que sempre estigui plena d’energia.
Joel A. Ciruelos
Coordinador d'activitats
Pedagog convençut i gran coneixedor de les noves tecnologies i de la robòtica. Desitja que el món sigui un lloc millor per viure i créixer, i creu que només amb coneixements nous ho aconseguirem.
Marta Solé Miralles
Coordinadora d'activitats
Mestra i educadora de vocació. Ensenyar és la seva virtud i, la participació, el respecte i la confiança la seva metodologia. Sempre disposada a innovar i a crear entorns d'aprenentage.
Marina López
Coordinadora d'activitats
Ambientòloga i divulgadora vocacional. Persegueix el millor camí per conscienciar envers el medi ambient, i sap que el coneixement i l'aventura formen una part essencial de l'ensenyament i l'educació.
Belén Medina
Pràctiques psicopedagogia
Mestra d'educació primària que gaudeix de la seva professió i creu que l'aprenentatge és un dret bàsic de la infància i constitueix el primer pas indispensable per viatjar per la vida.
Xavier Jacobo
Pràctiques psicopedagogia
Psicòleg apassionat de l'educació i de les noves tecnologies aplicades a aquesta. Té la certesa que el principal motor de construcció i dels canvis encaminats a millorar el món és i serà sempre l'educació.