Puja al Bus! a la Setmana Europea de la Mobilitat
11 de desembre de 2018
DUNA col·labora amb la Central d’ENDESA a Punta Grande
4 de gener de 2019
Totes les activitats

TRAM participa a la 8a edició de l’Expoelèctric

Un cop més , Duna ha col·laborat a la 8a edició de l’Expoelèctric conduint les activitats del TRAM durant els dies 6 i 7 d’octubre al Passeig de Lluís Companys de Barcelona.

Enguany es tractava d’un esdeveniment innovador ja que per primer cop es va practicar l’autoconsum de la fira, es a dir, es va produir electricitat per al consum propi a través d’una anella energètica capaç de generar energia renovable. Aquesta energia es va aconseguir gràcies a plaques fotovoltaiques, bateries d’emmagatzematge i energia procedent de vehicles connectats a la xarxa.

El del TRAM, va ser un dels 70 stands que van participar  amb la intenció de promoure transports relacionats amb la mobilitat elèctrica i les noves tecnologies que envolten la ciutat.

Entre els visitants al stand, vam poder veure nens, adults i famílies que ho van passar d’allò més bé demostrant els coneixements que tenen d’aquest mitjà de transport a través d’activitats com el Memory o el Kahoot.

TRAM és l’empresa que gestiona el tramvia de Barcelona. La relació amb DUNA neix l’any 2007 amb la gestió de la seva primera acció educativa. Actualment TRAM aposta amb fermesa per l’educació i disposa d’un projecte educatiu propi, que ha obtingut el segell de qualitat de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona i de l'ICE. TRAM confia a DUNA el disseny de totes les activitats del projecte educatiu, la seva divulgació i gestió.