jane-2
Jané Educa
22 de febrer de 2013
Puja-al-bus
Nou curs de Puja al Bus!
20 de setembre de 2013
Totes les activitats
Simon-COLL

Simón Coll

L’ESPAI XOCOLATA SIMÓN COLL és el centre de visites de la fàbrica de xocolata Simón Coll, ubicat a Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona). Es concep com un gran cub o recinte multisensorial on l’alumne farà un recorregut vivencial i podrà gaudir d’una experiència única i diferenciada, endinsar-se en l’apassionant món de la xocolata en les seves múltiples dimensions: cultura, tradició, tecnologia, sensorialitat i emoció.

L’ESPAI XOCOLATA ofereix a les escoles una visita guiada que combina l’espectacularitat d’una posta en escena
multisensorial amb les explicacions del guia, que acabaran de complementar la visita. Una experiència d’aprenentatge única apta per a tots els nivells escolars.

 

Des de DUNA hem desenvolupat el projecte, els materials didàctics i la guia del educador, i hem estat molt afortunats de poder treballar gaudint de les olors, gustos i sensacions de la millor xocolata que hem provat mai!!!

simoncollSimón Coll és una empresa familiar de Sant Sadurní d'Anoia, dedicada a la producció de xocolata, tota una combinació de saber fer tradicional i últimes tecnologies de fabricació per a l'elaboració de productes d'alta qualitat. La relació de Simón Coll amb DUNA es va establir l'any 2013 a partir de la creació de l'Espai Xocolata Simón Coll, on vàrem participar en el disseny de les accions educatives per a visites escolars.