Jané Educa
22 de febrer de 2013
Nou curs de Puja al Bus!
20 de setembre de 2013
Totes les activitats

Simón Coll

L’ESPAI XOCOLATA SIMÓN COLL és el centre de visites de la fàbrica de xocolata Simón Coll, ubicat a Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona). Es concep com un gran cub o recinte multisensorial on l’alumne farà un recorregut vivencial i podrà gaudir d’una experiència única i diferenciada, endinsar-se en l’apassionant món de la xocolata en les seves múltiples dimensions: cultura, tradició, tecnologia, sensorialitat i emoció.

L’ESPAI XOCOLATA ofereix a les escoles una visita guiada que combina l’espectacularitat d’una posta en escena
multisensorial amb les explicacions del guia, que acabaran de complementar la visita. Una experiència d’aprenentatge única apta per a tots els nivells escolars.

 

Des de DUNA hem desenvolupat el projecte, els materials didàctics i la guia del educador, i hem estat molt afortunats de poder treballar gaudint de les olors, gustos i sensacions de la millor xocolata que hem provat mai!!!

Simón Coll és una empresa familiar de Sant Sadurní d'Anoia, dedicada a la producció de xocolata, tota una combinació de saber fer tradicional i últimes tecnologies de fabricació per a l'elaboració de productes d'alta qualitat. La relació de Simón Coll amb DUNA es va establir l'any 2013 a partir de la creació de l'Espai Xocolata Simón Coll, on vàrem participar en el disseny de les accions educatives per a visites escolars.