Torna ApPa PLAY a Sarrià-Sant Gervasi
18 d'abril de 2017
Iniciem la col·laboració amb RO-BOTICA
19 de setembre de 2017
Totes les activitats

ApPa CREATE al projecte Bibliolab

logo ApPa COLOR rodona blavaA partir de novembre engeguem les sessions familiars d’ApPa CREATE en el marc del projecte Bibliolab de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

A les sessions d’ApPa CREATE, on tenen cabuda famílies amb infants de 4 a 7 anys, els participants elaboraran el seu propi conte a través de la creació de personatges, sons, històries i coreografies.

Durant el taller s’utilitzaran instruments tecnològics (TIC) i del llenguatge audiovisual com a mitjà de comunicació, per enregistrar, escoltar i parlar. Amb la creació de diferents contes i relats, gaudiran del plaer de la creació de mons imaginaris a través de les paraules i les imatges.

ApPés un programa educatiu per Aprendre a programar i Programar per aprendre, que ajuda a mostrar als adults, responsables de l’educació dels infants, que ells també poden fer-ho. D’aquesta manera, iniciar-se en programació resulta simple, atractiu i fàcil.

Des de 2013 DUNA treballa, a través del projecte ApPa, amb la robòtica per a entorns educatius, fomentant i formant, en la seva part de programació i execució, en eines i aprenentatges per a diversos col·lectius i professionals.

Més informació aquí.

La Diputació de Barcelona és una institució de govern local que impulsa el progrés i el benestar dels ciutadans del seu àmbit territorial: la província de Barcelona. Actua directament prestant serveis i, sobretot, en cooperació amb els ajuntaments. Des de DUNA participem en el projecte Bibliolab dins les accions de la Diputació.