El TRAM em porta on vull anar
30 de setembre de 2014
8è Concurs Joves i Conducció
20 de desembre de 2014
Totes les activitats

Obrim el Bus

Dins de la gestió de les activitats educatives de l’Agrupació de Municipis titulars de Transport Urbà que realitzem des de DUNA, volem destacar “Obrim el bus”.

Aquesta és una campanya per tal que els instituts d’ensenyament secundari de l’àmbit AMTU promoguin que els treballs de recerca estiguin relacionats amb la mobilitat.

Proporcionem als centres escolars de secundària, suport als treballs de recerca relacionats amb la mobilitat. Concretament:

  • La guia: OBRIM EL BUS: Guia pel treball de Recerca, que podeu descarregar-vos.
  • Facilitem contactes amb responsables de mobilitat municipals, operadors de transport i responsables de la AMTU, per tal de que els nois i noies puguin entrevistar-los i accedir a informacions necessàries pel seu treball.
L'AMTU, l'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà, és una associació de municipis que té per objecte l'enaltiment i la promoció del transport públic urbà de les seves ciutats, i de la mobilitat en general. AMTU ha confiat en DUNA la creació i gestió dels seus programes educatius, que es desenvolupen a diversos municipis de la segona corona metropolitana, des del 2008.