ApPa, Aprendre a Programar, Programar per Aprendre
20 de juny de 2015
Nou I tu, què en penses?
4 de novembre de 2015
Totes les activitats

JANÉ Educa

El programa educatiu JANÉ Educa torna a posar en marxa les seves activitats presencials al Jané Crash Test Research Center, situat a Palau-Solità i Plegamans.

El projecte, gestionat per DUNA des de febrer de 2013, té l’objectiu de sensibilitzar als més petits envers la importància de fer servir correctament les cadires i el cinturó de seguretat al cotxe.

A les instal.lacions de JANÉ, els infants realitzen una activitat sobre la importància de la seguretat a l’hora de desplaçar-se en cotxe i com a vianant. Durant l’activitat, els nens i nens coneixen un Dummy i són espectadors de la reproducció real d’un crash-test.

JANÉ S.A. és una empresa dedicada a la venda de sistemes de retenció infantil i a la investigació per la millora d'aquests sistemes a través d'un laboratori únic com és el Jané Crash Test Research Center. La seva preocupació per la seguretat viària els va decidir a voler aportar els seus coneixements en fi de l'educació dels més joves. DUNA és el partner educatiu en qui, des del 2008, JANÉ ha confiat el disseny, l'elaboració, la divulgació ila gestió del projecte JANÉ EDUCA.