TRAMsporta’t, nova activitat per treballar l’educació ambiental
19 de setembre de 2017
Programa educatiu JANÉ Educa
10 de novembre de 2017
Totes les activitats

Iniciem la col·laboració amb ABACUS

Des de DUNA iniciem la col·laboració amb el departament formatiu d’ABACUS impartint cursos sobre robòtica educativa i programació per a nens i nenes de 4 a 7 anys.

Educadors de l’equip d’ApPaAprendre a programar, programar per aprendre, ajudaran els infants a conèixer què és un robot. A partir de l’exploració de diferents robots educatius, aprendran a fer-los funcionar programant les ordres necessàries per moure’ls, al mateix temps que coneixen el procés a seguir per programar.

El projecte ApPa fa que iniciar-se en la programació sigui simple, atractiu i fàcil. Programar fomenta la creativitat, l’emprenedoria, el treball col·laboratiu i el pensament divergent, i ajuda a la consecució de les competències bàsiques en l’ensenyament matemàtic, lingüístic, digital, cultural i artístic.

Per a més informació i inscripcions, consulta aquest enllaç.

Abacus és una comunitat ciutadana de socis i sòcies de consum i de treball sota el format cooperatiu, amb la voluntat de transformar l’experiència i el consum cultural, educatiu i de lleure de manera col·laborativa, responsable i sostenible. Abacus ha confiat en DUNA per realitzar el taller d'ApPa MOVE a les seves botigues.