ciutat
TRAMsporta’t, nova activitat per treballar l’educació ambiental
19 de setembre de 2017
jané 3
Programa educatiu JANÉ Educa
10 de novembre de 2017
Totes les activitats
WP_20170227_12_22_59_Pro

Iniciem la col·laboració amb ABACUS

Des de DUNA iniciem la col·laboració amb el departament formatiu d’ABACUS impartint cursos sobre robòtica educativa i programació per a nens i nenes de 4 a 7 anys.

Educadors de l’equip d’ApPaAprendre a programar, programar per aprendre, ajudaran els infants a conèixer què és un robot. A partir de l’exploració de diferents robots educatius, aprendran a fer-los funcionar programant les ordres necessàries per moure’ls, al mateix temps que coneixen el procés a seguir per programar.

El projecte ApPa fa que iniciar-se en la programació sigui simple, atractiu i fàcil. Programar fomenta la creativitat, l’emprenedoria, el treball col·laboratiu i el pensament divergent, i ajuda a la consecució de les competències bàsiques en l’ensenyament matemàtic, lingüístic, digital, cultural i artístic.

Per a més informació i inscripcions, consulta aquest enllaç.

Abacus-logowebAbacus és una comunitat ciutadana de socis i sòcies de consum i de treball sota el format cooperatiu, amb la voluntat de transformar l’experiència i el consum cultural, educatiu i de lleure de manera col·laborativa, responsable i sostenible. Abacus ha confiat en DUNA per realitzar el taller d'ApPa MOVE a les seves botigues.