TRAM participa a la 8a edició de l’Expoelèctric
11 de desembre de 2018
Totes les activitats

DUNA col·labora amb la Central d’ENDESA a Punta Grande

Més de 300 estudiants de Secundària, Batxillerat i Formació Professional van visitar la Central d’Endesa de Punta Grande el passat mes d’octubre de 2018.

En col·laboració amb Endesa Educa, DUNA va conduir aquest projecte amb l’objectiu de fomentar l’estalvi energètic, la sostenibilitat i també, per donar a conèixer els diferents tipus de generació elèctrica existents.

Els alumnes van assistir a una xarrada introductòria sobre les polítiques de seguretat i medi ambient de l’Illa i van veure quin recorregut realitza l’energia fins a arribar al nostre ús particular.

El projecte va tenir molt bona acollida per les escoles de Lanzarote i es planteja repetir aquesta jornada en un futur pròxim.

ENDESA EDUCA és un projecte educatiu enfocat a l'educació energètica. Neix de la necessitat de fomentar una nova consciència social en la qual l'estalvi energètic i la sostenibilitat han de ser prioritaris. Amb aquest objectiu, ENDESA EDUCA ofereix una sèrie d'activitats educatives gratuïtes adreçades als centres educatius. A DUNA ens enorgulleix que ENDESA hagi confiat en nosaltres per la creació y desenvolupament d'aquest projecte educatiu i totes les seves activitats.