Apunta’t a la T-12
30 de juny de 2014
El TRAM em porta on vull anar
30 de setembre de 2014
Totes les activitats

Activitats Educatives de la Fundació RACC

Dins de les diverses activitats educatives que, la Fundació RACC ofereix des de fa molts anys i que, des de DUNA tenim l’orgull de gestionar, avui volem destacar-ne dues.

La presencia a la Jornada Interactiva d’Educació per a la Mobilitat Segura, en la seva 15a edició. Un cop més, els jocs de la Fundació RACC “Fixa-t’hi bé“ i el “Trencaclosques gegant”, han sigut les delícies dels nois i noies de primària.

El dia del lliurament de premis ha marcat el final del Projecte Joves i Conducció per aquest curs.

Aquest curs ha incorporat una nova web per millorar l’accés als continguts educatius: http://jovesiconduccio.racc.cat/, una actualització de les activitats en la versió del projecte en el País Basc: http://gazteaketagidatzea.eu/, i la 7a edició del concurs.

Des de la creació en 1994 de la Fundació RACC, l'educació i la formació en seguretat viària i mobilitat ha sigut un dels eixos importants de la seva activitat. DUNA és qui des dels inicis es responsabilitza de la creació, gestió i divulgació de totes les seves accions educatives adreçades a escolars. Així com assessora contínuament a la Fundació RACC en aspectes educatius.