Mou-te bé! en col·laboració amb la Fundació RACC
27 de novembre de 2017
EL TEU BUS, la nova activitat en col·laboració amb TUSGSAL
20 de desembre de 2017
Totes les activitats

11a edició del concurs “Joves i Conducció”

El dia 11 de desembre es posa de nou en marxa l’11a edició del concurs “Joves i Mobilitat“, amb què el RACC pretén que en els joves es treballin aspectes de mobilitat sostenible, convivència i segura viària.

El concurs va adreçat a alumnes d’entre 13 i 17 anys de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de centres escolars, i als nois i noies de 13 a 17 anys membres de casals de joves o centres de lleure de Catalunya.

Els joves poden participar sols o amb un grup de fins a tres components, donant la seva visió sobre la temàtica d’aquesta edició “Seguretat viària i convivència entre diferents maneres de moure’s: cotxe, moto, bici, vianants” mitjançant un anunci gràfic, un article d’opinió o un vídeo-relat. Per fer-ho, han de registrar-se al web del concurs per poder publicar ells mateixos les seves propostes.

La presentació de treballs comença l’11 de desembre de 2017 i acaba el 27 d’abril de 2018.

Més informació en aquest enllaç

Des de la creació en 1994 de la Fundació RACC, l'educació i la formació en seguretat viària i mobilitat ha sigut un dels eixos importants de la seva activitat. DUNA és qui des dels inicis es responsabilitza de la creació, gestió i divulgació de totes les seves accions educatives adreçades a escolars. Així com assessora contínuament a la Fundació RACC en aspectes educatius.