Apunta’t a la T-12
20 de February de 2015
Tu ens importes
13 de April de 2015
Totes les activitats

Projecte XINO-XANO

“Xino-Xano Associació de lleure” és una entitat infantil i juvenil sense afany de lucre, que es centra en organitzar activitats educatives en el temps d’educació no formal dels infants i joves.

Ara fa 4 mesos, va demanar ajuda a DUNA per posar per escrit el seu projecte com entitat i els projectes de les seves principals activitats. Ha estat un llarg camí plegats que podem dir que arriba a bon port.

Ens agrada destacar el model educatiu del servei de l’espai de migdia, on es treballa a partir d’un enfocament globalitzador i d’educació integral, mitjançant una metodologia socialitzada, convivencial, activa i vivencial, oberta i flexible, participativa i inclusiva.

A Xino-Xano aposten pel treball per projectes, els introdueixen dins d’aquest espai amb la col·laboració de l’escola i d’altres entitats o associacions.

Us convidem a coneixe’ls a http://www.xino-xano.org/

Xino-Xano Associació de Lleure is an organization for children and young with the mission of growing up through the education in values. DUNA have worked together with Xino-Xano to create the educational project of the organization and all its activities.