Educar Pegar Volar
30 de May de 2014
Activitats Educatives de la Fundació RACC
30 de July de 2014
Totes les activitats

Apunta’t a la T-12

Aquest curs 13-14, la AMTU ha volgut promocionar aquesta targeta amb el concurs “Apunta’t a la T-12!”. Aquest consisteix en la creació d’un cartell per donar a conèixer el títol de transport T-12 entre els menors i les seves famílies, i destacar-ne la seva utilitat.

Des de DUNA ens hem responsabilitzat de l’organització del concurs en tots els seus aspectes: bases, divulgació, recollida de materials, organització del jurat i lliurament del premi.

Més de 200 treballs de nois i noies de 5è i 6è de primària s’han presentat al concurs i podem assegurar, que el jurat ho ha tingut molt complicat per escollir els finalistes i el guanyador.

Un convidem a conèixer al guanyador a: http://amtu.cat/ambtu/?page_id=22

AMTU, Association of Municipalities for the Urban Mobility and Transport , is an association of municipalities that has as objective the exaltation and the promotion of the urban public transport of their cities and it mobility in general. AMTU has delegated in DUNA the creation and management of its educational programs that is run in several municipalities of the second crown Barcelona metropolitan area since 2008.