“El Nostre TRAM” a Fira Gran 2015
8 de June de 2015
JANE Educa
2 de October de 2015
Totes les activitats

ApPa, Aprendre a Programar, Programar per Aprendre

ApPa és un programa educatiu per Aprendre a Programar i Programar per Aprendre adreçat a nens i nenes de 4 a 7 anys, a les escoles, als centres de lleure i a l’entorn familiar.

ApPa, a més de voler apropar la programació als més petits d’una forma atractiva, lúdica i gratuïta, també la vol fer propera als adults responsables de l’educació d’aquests infants, mostrant que treballar la programació no té perquè ser complicat ni cal haver de ser un expert en el tema.

Per aproximar ApPa a les aules, DUNA,  en col·laboració i gràcies al Districte del Coneixement, el CRP de Sarrià-Sant Gervasi i ORANGE ha desenvolupat una experiència pilot del programa de 15 sessions a 10 centres escolars, durant el 3er trimestre del curs 2014-2015.

Ha estat un gran èxit que obre molt bones perspectives de continuïtat pel proper curs.

Volem agrair a tots i totes, amb els que gràcies al seu esforç, han fet possible aquesta primera fase del projecte.

ApPa is an educational project which aims to bring the world of computer programming in schools and leisure centers. It concentrates in those educators that work with boys and girls from 4 to 7 years of age. Since 2014, it has reached more than 1,500 students and we see how it continues to grow day by day.