Apunta’t a la T-12
30 de June de 2014
El TRAM em porta on vull anar
30 de September de 2014
Totes les activitats

Activitats Educatives de la Fundació RACC

Dins de les diverses activitats educatives que, la Fundació RACC ofereix des de fa molts anys i que, des de DUNA tenim l’orgull de gestionar, avui volem destacar-ne dues.

La presencia a la Jornada Interactiva d’Educació per a la Mobilitat Segura, en la seva 15a edició. Un cop més, els jocs de la Fundació RACC “Fixa-t’hi bé“ i el “Trencaclosques gegant”, han sigut les delícies dels nois i noies de primària.

El dia del lliurament de premis ha marcat el final del Projecte Joves i Conducció per aquest curs.

Aquest curs ha incorporat una nova web per millorar l’accés als continguts educatius: http://jovesiconduccio.racc.cat/, una actualització de les activitats en la versió del projecte en el País Basc: http://gazteaketagidatzea.eu/, i la 7a edició del concurs.

From the creation in 1994 of the Foundation RACC, education and training in safety and mobility has been one of the most imprtant areas of its activity. since the beginning, DUNA has been responsible of the creation, management and dissemination of all their educational actions for schools. DUNA advises continuously to the Foundation RACC in educational matters.