Els dies 11 i 12 de novembre, des de DUNA hem dinamitzat l’estand del TRAM a la fira Expoelectric a Barcelona.

L’Expoelectric és el punt de trobada del vehicle elèctric, una iniciativa pionera que, en la seva setena edició, té com a objectiu acostar els vehicles elèctrics a la ciutadania a través d’un conjunt d’activitats lúdiques i divulgatives. El propòsit d’Expoelectric és promoure l’estalvi energètic i fomentar la conducció eficient, consolidar el vehicle elèctric com a motor de transformació de la ciutat i com alternativa de mobilitat urbana i interurbana que anul·la o redueix al mínim les emissions contaminants, així com impulsar la trobada de les empreses i emprenedors del sector amb els potencials consumidors i facilitar la creació de sinèrgies entre els professionals.

La iniciativa mostra a tota la família els beneficis de la utilització de transports elèctrics mitjançant diverses activitats programades al llarg del dia: zones lúdiques on conèixer i posar en pràctica les virtuts del transport sostenible, col·loquis per a informar-se dels avantatges dels vehicles i l’autoconsum elèctrics, i fins i tot un espai on es recrea un habitatge interactiu i 100% eficient.

El TRAM és un transport públic 100% elèctric, per això participa en l’Expoelectric amb un espai per donar a conèixer el tramvia com a un transport eficient i sostenible mitjançant diferents activitats:
L’Energia del TRAM: activitat per conèixer el procés que es realitza des de la generació de l’energia, el seu transport i el consum al TRAM.
Què saps del TRAM?: concurs interactiu amb premis pels millors coneixedors del funcionament de l’energia i del TRAM.
Munta el teu propi TRAM: repartició de retallables amb l’estructura d’un tramvia perquè el muntin els més petits i s’enduguin un record.

La trobada tanca amb un gran èxit: més de 16.000 ciutadans han visitat l’Expoelectric durant els dos dies l’esdeveniment; més de 100 vehicles elèctrics i propulsats per altres tecnologies eficients van rodar pels carrers de la ciutat; en total, es van realitzar més de 650 proves de cotxes i 500 proves de motos i bicicletes elèctriques.

Per a més informació sobre l’esdeveniment, fes clic aquí.

1

23

4